Forume Wong Tegal lan Sekitare
Radio GAMA (90 FM) - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Hobi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Forum: Multimedia (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=159)
+---- Forum: Radio (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=50)
+---- Thread: Radio GAMA (90 FM) (/showthread.php?tid=8874)



Radio GAMA (90 FM) - OLOS - 14-07-2011

Radio favorit kyeh..............
Gama FM aran asline tah Radio GAMA (Gajah Mada) FM

Sing gawe seneng dang saben dina jam setengah 5 sore nganti magrib acarane spesial lagu Koes Plus, khusus dina minggu mulai jam 4 sore.....
Es TehEs Teh


RE: Radio GAMA (90 FM) - auzhee - 14-07-2011

aku tau melu siaran bareng walkot ning radio gama Musik Ngikik


RE: Radio GAMA (90 FM) - OLOS - 15-07-2011

Ndisit aku pernah juga...............Es TehEs Teh
gemiyen lagi waktu group band Boomerang pan konser nang PAI sadurunge konser on air ndingin nang GAMA FM (2 jam)



RE: Radio GAMA (90 FM) - OLOS - 22-01-2012

Ngesuk tanggal 23 Januari 2012 KLKP (Komunitas Legenda Koes Plus) sing GAMA FM jare pan kumpul ana acara. FantasticFantastic
Kira kira tempate ngendi? ana sing ngarti?? maklum ra nang Tegal


RE: Radio GAMA (90 FM) - Scyferdz - 23-01-2012

yen iwan Pals., kira-kira ana ora um OLOS? wouow


RE: Radio GAMA (90 FM) - OLOS - 05-02-2012

(23-01-2012, 01:40 AM)Scyferdz Wrote: yen iwan Pals., kira-kira ana ora um OLOS? wouow

Lagu Iwan Fals sih ana, tapi acara khusus lagu-lagu Iwan Fals (OI Mania kudu kumpul geh...) sih langka
Tapi danganuk diputer iz lagune Iwan Fals sing judulu 'Ibu'
dirungukna karo nginung es Es Teh


RE: Radio GAMA (90 FM) - teguhsucianto - 07-02-2012

Lagu2 kLasiK jam piRanan um di putere Es Teh