Forume Wong Tegal lan Sekitare
[lucu] animasi PEMILU - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: [lucu] animasi PEMILU (/showthread.php?tid=8996)

Pages: 1 2


[lucu] animasi PEMILU - mendoan_anget - 30-07-2011

kyeh jon,,, ana animasi lucu nemen Ngikik maning

monggoh ditonton yak...

sedurunge njaluk maap,,, sing gawe dudu nyong lo, nyong olih nang yutube Nyengir

http://www.youtube.com/watch?v=uNZbPUCmG9Q



RE: [lucu] animasi PEMILU - Okky_hatake - 30-07-2011

apik sung qeqeqe sing liane mning oh...sisan sebar luasna sisan ya kena Josss


RE: [lucu] animasi PEMILU - mendoan_anget - 30-07-2011

Guling-Guling

yuh dikerek ngerek

ben pada ngakak kabeh Guling-Guling


RE: [lucu] animasi PEMILU - ayiep_wawan - 30-07-2011

Guling-Guling mantap ah animasine.... ......Guling-Guling


RE: [lucu] animasi PEMILU - asad-yy - 31-07-2011

Waah, ora isa ngileng sing hp... Ngukuri batuk
[Image: keder.gif]


RE: [lucu] animasi PEMILU - animcuwiru - 31-07-2011

joss ahh animasine Josss
________________________


RE: [lucu] animasi PEMILU - Ayunii - 31-07-2011

sing terakhir apik... apamaning sing "kamu, jangan cuma duduk liat kartun..." wkwkwkwkwkwk


RE: [lucu] animasi PEMILU - Kaito_Kid - 31-07-2011

yakin ah jero nemen sung kritikane Guling-Guling
ngko pemilu 2014 nggawe maning ora yah Ngikik


RE: [lucu] animasi PEMILU - auzhee - 31-07-2011

Guling-Guling
Sapine wis nduwe kerjaan dadi animator qeqeqe


RE: [lucu] animasi PEMILU - roza - 02-08-2011

sing lucu sing "maap mas maap,,, gak sengaja,, eiitss ntar tak kasih fatwa haram loh" qeqeqe

terus andeng andenge ucul Guling-Guling