Forume Wong Tegal lan Sekitare
Tukang Bubur Kacang Ijo - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Tukang Bubur Kacang Ijo (/showthread.php?tid=9069)

Pages: 1 2


Tukang Bubur Kacang Ijo - bocah tegal - 08-08-2011

kye cerita asli antara nyong karo tukang bubur kacang ijo, langsung bae diwaca ceritane sedulur !

dina minggu dudu neng wulan romadon, nyong jalan2 neng tempat rame sing biasa nggo jalan2 manungsa. neng tempat rame kue sing dodol bubur kacang ijo ana 2, wong tua karo wong enom. akhire nyong mutusna tuku bubur kacang ijo neng sing tua. bareng wis dilayani jebule bubure secuil nemen (kayong laka setengah mangkok) laka rotine maning. bareng wis rampung mangan bubur nyong bayar owh, regane 1000 rupiah. (neng atine nyong, kapok tuku bubur neng kene).

minggu berikute nyong jalan2 maning neng tempat sing pada karo neng cerita nduwur. nyong tuku bubur maning tp neng wong sing enom (karena kapok tuku bubur neng wong tua). neng kene terjadi dopokan antara nyong karo tukang bubur kacang ijo sing enom (lagi dilayani).

nyong : um, neng wong tua kue bubure larang ya um ?
tukang bubur enom : iya
nyong : nyong minggu wingi tuku bubur laka setengah mangkok um.
tukang bubur : owh...
nyong : nyong kapok tuku bubur neng wong tua kue um, mending tuku neng sampeyan. tuku sewu bubure akeh, ana rotine maning. neng wong tua kue sewu secuil nemen laka rotine. pokoke nyong kapok lah tuku neng wong tua kue.
tukang bubur enom : owh... y wis ora papa, angger tuku neng nyong bae !
nyong : y wis, masalah kue tah gampang um. emange wong tua kue wong ndi c um?
tukang bubur enom : kue wong kene (desa x).
nyong : sampean kenal um ?
tukang bubur enom : kenal yah...
nyong : sapa um ?
tukang bubur enom : maratuane nyong.

nyong langsung isin sedulur, jebule wong tua sing dodol bubur kue maratuane wong enom sing dodol bubur qeqeqe

angger ora lucu y njaluk maape ampunnnnnn

Guling-Guling Ngikik maning



RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - leo_quers - 08-08-2011

bisa sadulure dewek wis Guling-Guling untung kwe mertuane nek kwe wongtuane ndean sampeyan dadikna grobak bubur.... Ngikik maning


RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - masindra - 09-08-2011

hahhahahhaha...
mbokan sih ente disiram santen.. wkwkwkwk....


RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - ayiep_wawan - 09-08-2011

Mulane, kata pak ustad aja seneng ngrasani wong Ngikik maning


RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - animcuwiru - 09-08-2011

wkwkwkkw Guling-Guling Guling-Guling
mbokan saingane mboran jebulen mertuane Guling-Guling


RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - dhesy_didoonk - 09-08-2011

wkwkwkwkwkwkk Guling-Guling

kaapok wess, aj doyan ngerumpii kyeeh mulaane um. Ngikik maning



RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - tahuaci - 09-08-2011

Nduwure nyong wadonan bysane sing doyan ngrumpi Kalem bae


RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - dhesy_didoonk - 09-08-2011

iyaahlaah wong wadon yaaah wes naluri nggosip, wong lanang be iya ka. narsis.

tapii yah nggosipe sing berkelas. ora pada baene wong dodol burjo mlahan domongi.. Ngikik maning.

kaaloo gag bkat gag usah ngerumpii deeh boooo.. Paes wkwkwkwkwkk..


RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - bocah tegal - 09-08-2011

(08-08-2011, 11:35 PM)leo_quers Wrote: untung kwe mertuane, nek kwe wongtuane ndean sampeyan dadikna grobak bubur....
ndean kaya kue kang

(09-08-2011, 12:40 AM)masindra Wrote: mbokan sih ente disiram santen..
untunge ora owh

(09-08-2011, 04:52 AM)ayiep_wawan Wrote: Mulane, kata pak ustad aja seneng ngrasani wong
y bener, olih apese

(09-08-2011, 05:26 AM)animcuwiru Wrote: mbokan saingane mboran jebulen mertuane
y, padahal tukang bubure njawabe kaya ndukung nyong. tukang bubure angger dikongkon akting neng tv maceme hebat keh

(09-08-2011, 05:34 AM)dhesy_didoonk Wrote: kaapok wess, aj doyan ngerumpii kyeeh mulaane um
ok lah klo begitu

Ngikik maning




RE: Tukang Bubur Kacang Ijo - auzhee - 09-08-2011

Guling-Guling
kwe jangan2 ana keluarga kacang hijau, tersebar cabangnya dimana2 Ngikik