Forume Wong Tegal lan Sekitare
SAMPAH - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Mbagi Ide (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=81)
+---- Forum: Alam dan Lingkungan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=239)
+---- Thread: SAMPAH (/showthread.php?tid=9160)



SAMPAH - Hasbie - 17-08-2011

Assalamualaikum Wr.Wb

ketemu maning kyeh karo aku cool nemen
wis pirang dina ora gawe thread anyar,
tema thread kye SAMPAH
bisane aku njukut temane sampah? Mikir
SAMPAH, SALAH SATU MASALAH TERBESAR UNTUK BUMI INI

langsung bae wis tekape


sum ber


RE: SAMPAH - kaiross zone - 17-08-2011

Mantabz nemen Inphone kang,, Es Teh


dong sing kyeh sih termasuk kategori apa??




RE: SAMPAH - Cah Slee Rock - 17-08-2011

Ora nang jakarta ora nag tegal, kebiasaan buang sampah sembarangan ws dadi kebiasaan!

Mung bedane wong tegal sampahe luwih cuil.