Forume Wong Tegal lan Sekitare
SBY MBAJOR - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: SBY MBAJOR (/showthread.php?tid=9232)



SBY MBAJOR - DUKRI - 25-08-2011

KEH olih sing tangga GARA-GARA TVONE SBY MBAJOR

[Image: 1f12a.jpg]



RE: SBY MBAJOR - Ayunii - 25-08-2011

wis tau kiye um... tulungg.....

ben dawadawa


RE: SBY MBAJOR - Poci - 25-08-2011

link e gered mene yun.......
Hangsip


RE: SBY MBAJOR - DUKRI - 25-08-2011

dilah ari ngepost pede nemen lhaaa ka jebule wis tau Isin nemen


RE: SBY MBAJOR - Ayunii - 26-08-2011

@papih niki pih
http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=8527&highlight=SBY

@ um dukri,, yuh gawe maning trit sing anyar o,, kiye berita lawas um Josss
tapi wes Beres Jon! gelem gawe trit ah...