Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos tegalcyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos tegalcyber (/showthread.php?tid=9281)

Pages: 1 2 3 4 5


kaos tegalcyber - laksonoadi - 04-09-2011

nggo duwe-duwe sing durung duwe..
dibuka Pre-Order kaos forum ndopok


[Image: 28639_1392498526234_1045265452_31061084_6910223_n.jpg]

[Image: 28639_1392498886243_1045265452_31061085_3315873_n.jpg]

ukuran kaos
[Image: 8e8ea33f4a189c188ed94e36f058db7b4g.jpg]

REGANE
Rp 50.000 durung karo ONGKIR
lengan panjang + 5.000

sing pan bayar bisa transfer maring
a.n. dwi adi laksono

bank bni
74269433

bank bri syariah
1001417707

sing uwis transfer bisa konfirmasi maring
085728143769
karo sisan foto bukti transfer neng kene

BATAS AKHIR PEMESANAN TANGGAL 24 SEPTEMBER 2011
BATAS AKHIR PEMBAYARAN TANGGAL 27 SEPTEMBER 2011

24 order bisa mangkat cetak,,
kurang sing 24 bakal diperpanjang

kuwe ndisit..
kurang2ane ngko tak tambahi..

request
Code:
1. bocah tegal-------S-----Lunas
2. bocah tegal-------S-----Lunas
3. ayiep_wawan------L----- durung
4. bodin godog-------L------durung



RE: kaos tegalcyber - ayiep_wawan - 04-09-2011

Adong pan cash pben um? Bisa ora? Mumpung yanu esih ng tegal Nyengir


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 04-09-2011

wah kuwe sing angel..
neng ora ngumpul karo sing berminat seka tegal,,
kumpulna dadi siji,,
ngko ditransfer bareng2..
kaya kuwe baen wes..


RE: kaos tegalcyber - Hasbie - 04-09-2011

nah, kri kas asline luwih kepenak Fantastic
kan melas sing ora duwe rekening kya aku ngonong ngosek
kudune mring bank ndisit, Ngikik maning


RE: kaos tegalcyber - iqbal - 04-09-2011

pas mbiyen kan ana sing putih oh ya um nono Bingung Kyeh

sing putih ora sekalian d promosi ben ana warna warni ne lho Nyengir


RE: kaos tegalcyber - bocah tegal - 04-09-2011

angger sing neng tegal tetep ana ongkir um? ora bisa njukut langsung?

nyong pesen ukuran S, loro um nono.

rekening BNI wis tak catet, angger sempet ngesuk langsung tak kirim mumpung duit pecingane esih qeqeqe

(04-09-2011, 06:52 PM)Hasbie Wrote: nah, kri kas asline luwih kepenak Fantastic
kan melas sing ora duwe rekening kya aku ngonong ngosek
kudune mring bank ndisit, Ngikik maning
q ndue rekening be tetep maring Bank Ngikik maning
Bank BNI karo BRI neng benjaran perek owh bi, sing kajen kur 2 menit be anjog. loken males? qeqeqe




RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 04-09-2011

TEGAL ora nganggo ongkir..
neng ora angger pan jukut neng Tegal ya kena..
ngko ngenteni konfirmasi um Cuph3,,
jare pan ana markas anyar..

Es Teh


RE: kaos tegalcyber - yono - 04-09-2011

pengen sing ana kerahe sisan oh, eben bisa nggo mangkat kuliah sisan. *syarat soale, Mikir


RE: kaos tegalcyber - Man Sukrad - 05-09-2011

klambine ora sida um? Nyengir
ben ndarani pegawe telkom owh Ngacir


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 05-09-2011

@yono
sing kerah terpisah,,
dopokane urung digawe,,
urung konfirmasi harga juga soale

@sukrad
klambine mengko ndisit..
kayane ana ide pan digawe batik anapa soale
ndeleng kemungkinane ndisit..

Es Teh