Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos tegalcyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos tegalcyber (/showthread.php?tid=9281)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: kaos tegalcyber - tahuaci - 05-09-2011

Kye aq neng tegal anjog rebo,
sisan bayar sisan njukut kaose bsa ora?
dadine penak kuwe


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 05-09-2011

@tahuaci

kaos urung cetak jhon..
kiye pre order,,
nyong durung nge-cek neng galgil esih ana apa ora..
Es Teh


RE: kaos tegalcyber - caproet - 05-09-2011

ngenteni sing ana kerahE
kapan muncule
. . . . . . . . . . . . .


RE: kaos tegalcyber - triteguh - 05-09-2011

oom..nyong pesen ukuran L siji ya.. ongkir maring bekasi pira?
Medangtahu aci


RE: kaos tegalcyber - iwan kawell - 05-09-2011

(05-09-2011, 07:36 AM)laksonoadi Wrote: @tahuaci

kaos urung cetak jhon..
kiye pre order,,
nyong durung nge-cek neng galgil esih ana apa ora..
Es Teh

nyong wingi takon nang kiose galgil wis laka um..
enyong melu pesen nang sampeyan bae wis, siji bae sing ukurane L

genjot



RE: kaos tegalcyber - iwan kawell - 06-09-2011

ngerek

yuh sing pan pada pesen kaos,,gagian owhhh ndaptar ndisit



RE: kaos tegalcyber - bocah tegal - 08-09-2011

kyeh tanda buktine nyong transfer neng bank BNI um no2, tanggal 7 september 2011. gambare madan ora jelas, maklume moto nganggo hp ora apik Ngikik maning

matur suwun


RE: kaos tegalcyber - faiss_cute - 10-09-2011

yuh dadine kpan um ? krim maning semarang yaa,, nko tak transfer,, sxan regane pira ?Nyengir


RE: kaos tegalcyber - raery - 10-09-2011

apik izt
tapi warnane ireng,
panas akh
sumuk HHEE
Nyengir


RE: kaos tegalcyber - ayiep_wawan - 10-09-2011

Aku pesen ukuran L lengan pendek siji atas nama saya, karo ukuran XL lengan panjang siji atas nama BODIN GODOG, transfere ngko Nyengir