Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos tegalcyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos tegalcyber (/showthread.php?tid=9281)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: kaos tegalcyber - bocah tegal - 18-09-2011

ngerek

sing pengin ndue kaos TCC, cepetan owh pesen..!!

ben kaose cepet dadi yuh...


RE: kaos tegalcyber - kanghafidz - 18-09-2011

photo sing wis dadi owh...
ben kayong teteg sing pan tuku...

ok um ? Es Teh


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 18-09-2011

[Image: 299346_1948798965819_1417939090_31639255...1153_n.jpg]


RE: kaos tegalcyber - Dwi Murdiartono - 21-09-2011

yuh ngerek
sing pan pada tuku,,
apik kiyeh kaose,nyong wis duwe Josss


RE: kaos tegalcyber - yovie - 21-09-2011

um sing putih ana??
nyong sing ireng wes due soale pingin sing liyane
dong bisa sih sing ana kerahe cepet2 digawe ben bisa langsung tak go sisan go mejeng nang mollcool nemen


RE: kaos tegalcyber - Sulepetz - 22-09-2011

aku pngen pesen om, tapi takon ndisit ongkir wilayah jkarta pira om......


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 24-09-2011

@sulepetz
jakarta biasane 10-15rb

waduh nembe sitik ya sing pesen..
sing transfer nembe 2..

kiye angger nganti 24 ora terpenuhi,,
ditunda nyetake nganti full..
suwun


RE: kaos tegalcyber - asad-yy - 24-09-2011

waw, ana kaos TCC Sung....

Pengin ndue nmen kaos cetakan Cap.e Tegal....

Um no, aku pesen 1 owh sing M.

Ngko bayare cash baen ya dang aku wis balik tegal, aku ra due rekening soale...Ngikik maning

Tgl 1 oktober ws anjog insya Allah...


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 24-09-2011

jenenge pre-order bayar di muka,,
nyetak dong ana duite..

ckckckck,,


RE: kaos tegalcyber - asad-yy - 24-09-2011

Aku pesen sit M 1 um...

Ngko duite nitip ng galgil isa ora?
Aku ra due rekening...