Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos tegalcyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos tegalcyber (/showthread.php?tid=9281)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: kaos tegalcyber - Cantiq.sweet - 08-10-2011

aq pan pesen tapi pengin sing ana kerah e bae ben bisa go kerja Es Teh


RE: kaos tegalcyber - kuter - 11-10-2011

umm sory masyory kyeh,,, aku tertarik cuma ari ngileng terakhir tgl pemesanane wis telat,, kira'' esih bisa owra yak??? Nangis


RE: kaos tegalcyber - Nuhahamas - 11-10-2011

Olh ngritik um?
Mbokan kurang berkenan aja dibalangi Balang Sendal ya



RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 11-10-2011

@Nuhahamas
yaul,, suwun kritike,,
kuwe nggawe ne di sesuaikan karo regane..
angger gawene sing apik regane madan larang..
kuwe jawaban sederhanane..
Nyengir

@kuter
sms baen nomer neng kono


RE: kaos tegalcyber - vafe - 11-10-2011

pengin due, mung angel keh..njajal yen dodole ning alun-alun tah tak parani.


RE: kaos tegalcyber - ayiep_wawan - 13-10-2011

melu takon om,. bisane yanu transfer mrg BNI'e sampeyan lewat ATM BCA ora bisa ya? kwe kode bank'e pira bae? aku jajal BNI nganggo kode 009 tp ra bisa Ngukuri batuk


RE: kaos tegalcyber - laksonoadi - 13-10-2011

BCA kuwe ura bisa atm bersama
Nyengir


RE: kaos tegalcyber - Bodin_godog - 14-10-2011

kyeh om enyong wis transfer 105.000 ewu karo um ayiep_wawan , kye bukti transfere, maap ora jelas soale HPne kurang joss Nyengir

[Image: 316715_303392446344666_100000217398710_1...9620_n.jpg]

oh iya aku pesene sing ukuran XL terus lengan dawa ya moo ampunnnnnn