Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kaos Mardiyah Pre Order - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: Kaos Mardiyah Pre Order (/showthread.php?tid=9432)



Kaos Mardiyah Pre Order - Ayunii - 30-09-2011

melu mbantu ngedoli kaos tegal sekang kancaku...
tapi pre order * tak deleh kene mbokan pada naksir ben cepet produksineeeee* ....

dadi ngko sing pengen sms, dong wes anjog kuota sing ditentukna nembe bisa produksi...

mung Rp 50.000 tok Nyengir
sing minat sms aku neng 085842079393 Guling-Guling

sementara ana 3 desain kiye



RE: Kaos Mardiyah Pre Order - DUKRI - 01-10-2011

kaose apik yun, enyong pengin tuku desin no. 2 karo 3 ari bs korting belih?
sing no. 1 mbajor sung


RE: Kaos Mardiyah Pre Order - Ayunii - 01-10-2011

sing endi um? sori nembe tak edit,, maune tulisane desain 1 kabeh... sing mbajor sing peleman yak?? hahahaha aku mung mbantu ngedoli ben cepet produksi,, dudu aku sing gawe.. hahahhahaa Ngikik maning


RE: Kaos Mardiyah Pre Order - DUKRI - 01-10-2011

huss sing peleman tah ora mbajor owh, sing nomer siji kae loh ana bolong-bolong dileboni apa kae sih?... Ngikik maning


RE: Kaos Mardiyah Pre Order - Ayunii - 01-10-2011

kuwe slurukan um... hahaha bolongan2 e dimein slurukan qeqeqe

nomer hp o um, ngko ben dong wes akeh sing pesen tak sms ooo.... apa sms nyong bae neng 085842079393