Forume Wong Tegal lan Sekitare
Transfer Uang - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Transfer Uang (/showthread.php?tid=9451)



Transfer Uang - denmasjoko - 03-10-2011

Misi om momod, mimin, lan uwa-uwa...

nggo eling-eling nyong sampeyan kabeh sedulur2...
tur mbokan ana sing pernah ngalami, bisa sisan dishare nang kene.

Critane, aku olih sms (mbuh nyasar mbuh sengaja)....
sakang nomor :
1. 08996712316. intine: tolong usahakan transfer ke rekening istri saya saja, BRI: 5108-01-006990-53-9 a/n SUKMA.
2. 081908988334. intine: tolong transfer ke BCA aja a/n GUNAWAN 4551250622.
Nomer kiye ya sms maring jakwire yanu juga....
Kayane kiye dudu nomer rekening Tegal apa jawa tengah..

Dadi kemungkinan kiye modus anyar kanggo tipu-tipu.
Soale, nomer HPne aku bales ora tau reply....
kudune di Balang Sendal

Ati-ati sedulur, saiki wis ana modus anyar maning. ya
Hangsip



RE: Transfer Uang - wadukepor - 03-10-2011

mbokan pan ndeleng kiye um ,
http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9441&highlight=sms


RE: Transfer Uang - auzhee - 03-10-2011

Wis tau kwehh
monggoh di merged bae maring dopokan ning link nduwur sing dipost kang wadukepor Mangan


RE: Transfer Uang - denmasjoko - 04-10-2011

oke.... nuwun infone kang.
brarti aku wis dadi korban kyeh....
mangkane koq pulsane gripis ya....
memang kudune kiye wong di Balang SendalBalang SendalBalang Sendal


RE: Transfer Uang - Man Sukrad - 05-10-2011

Ora melu demo kang?
nang jakarta lagi pada rame demo kaya kiye owh Nyengir


RE: Transfer Uang - tahuaci - 06-10-2011

sing sukma aku tw olih kuwe Palu2nan