Forume Wong Tegal lan Sekitare
3 in 1 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: 3 in 1 (/showthread.php?tid=9468)



3 in 1 - Cah Slee Rock - 07-10-2011

Kye aku lg kna nasalah:

  1. Primen carane men yen nginstall sopwer nang n-gage ra njaluk sertifikat.
  2. Ana beleh bahan kimia go ngilangna asin.e uyah.
  3. Primen sih carene ngilangna virus nang sistem.e hp symbian.

Tulung bantuan.e ya
Nyengir
Nyengir



RE: 3 in 1 - Cah Slee Rock - 07-10-2011

Mohon bantuanya ya!!

Mas2&Mba2, saiki aku ws balik nang ADB, gari persiapan go UN
Nyengir


RE: 3 in 1 - afitzone - 07-10-2011

eweweweweealah


jeble........wouow


RE: 3 in 1 - bocah tegal - 24-10-2011

nyong ora ngarti wa Nyengir

paling sing ngarti master2 owh wa

btw pertanyaan sing nomer 2 kayong guyonan wa Ngikik maning