Forume Wong Tegal lan Sekitare
promosi pilus - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Bisnis (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=161)
+---- Forum: Jual Beli (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=11)
+----- Forum: Jual (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=19)
+----- Thread: promosi pilus (/showthread.php?tid=9484)

Pages: 1 2


promosi pilus - Gaspol - 09-10-2011

met awan mas,yu,um,lik,pimen kyeh kabare????ws pda mangan durung??



Klepon


Q pan tawa2 pilus..mbokan ana sing gelem....
ky kye keh potone....




Es Tehtahu aci


RE: promosi pilus - laksonoadi - 09-10-2011

regane piranan eh??


RE: promosi pilus - Dwi Murdiartono - 09-10-2011

gered mene bae um isine sing neng FB ne


RE: promosi pilus - auzhee - 09-10-2011

wiw pilus karungan Josss
piranan kuwe?


RE: promosi pilus - Gaspol - 09-10-2011

(09-10-2011, 02:59 PM)laksonoadi Wrote: regane piranan eh??

sory tembe mbales......sing minyak malinda /kilone 12ewu kang....1bal'e isine 5kilo.....dadine 1bal 60ewu...tp yen tukune 1bal olih korting dadi 55...


1ne maning minyak sayur......1kilone 15ewu...1bal'e isine 6kilo...dadine 1bal 90ewu...tp yen tukune 1bal olih korting dadi 80ewu....




matur suwun.....






RE: promosi pilus - yono - 09-10-2011

bedane sing minyak malinda karo sing minyak sayur rasane apa yah?


RE: promosi pilus - tahuaci - 09-10-2011

(09-10-2011, 05:36 PM)Dwi Murdiartono Wrote: gered mene bae um isine sing neng FB ne

kuwe potone wis ana um wouow


RE: promosi pilus - masindra - 09-10-2011

Kuwe olih ngindil2e siji2 apa ora kesel yah.. Nyengir

Joss um.. wirausaha Josss
Ngko dang kapan2 pan kulak pilus aring sampean wis..




RE: promosi pilus - Man Sukrad - 10-10-2011

posisi nang endi kang?

ana kontake ora sing bisa dihubungi?


RE: promosi pilus - Gaspol - 10-10-2011

(10-10-2011, 12:17 AM)Man Sukrad Wrote: posisi nang endi kang?

ana kontake ora sing bisa dihubungi?

posisi Ujungrusi kang.......o ya bz nemen........keh no'e 085842017797....


maape ya awit mbengi mbuka kiye angel nemen dadine tembe bz mbales...


Medang