Forume Wong Tegal lan Sekitare
Seminar Nasional Kebudayaan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Seminar Nasional Kebudayaan (/showthread.php?tid=9578)



Seminar Nasional Kebudayaan - tahuaci - 23-10-2011

ana seminar nasional keh mangga disimak mbolan minat langsung daftar wae, ning ana sing pan ditakona langsung sms aku wae neng nomor 085727445493

kye pamflete :
[Image: 320259_296857966993003_100000064075869_1...5952_n.jpg]

ana lomba cerpen lan puisi basa jawa juga, bisa langsung diwaca neng pamflete,
sing pan takon2 ndisit ya sms aku bae nomere neng nduwur kae Es Teh


RE: Seminar Nasional Kebudayaan - Trojan Horse - 23-10-2011

Kue Maksude Lomba gawek apa sih??? Aq durung paham! Cerkak & Ceguritan sih apa??? Piben maning yah


RE: Seminar Nasional Kebudayaan - tahuaci - 23-10-2011

cerkak kuwe cerpen nganggo bs jawa,bsa krama bsa ngoko
ning geguritan kuwe puisi berbhasa jawa