Forume Wong Tegal lan Sekitare
Rekrutmen Modod Anyar - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Rekrutmen Modod Anyar (/showthread.php?tid=9637)

Pages: 1 2 3


Rekrutmen Modod Anyar - akhdaafif - 05-11-2011

Halo sedulur kabeh

Nyong selaku sutimin pan mein pengumuman kyeh. Bahwa TCC membuka lowongan bagi para member TCC nggo posisi modod. Syarate ora ribet ka:

1. sering onlen
2. sabar (bisa nahan emosi)
3. ngerti TCC kuwe kepimen, pan mana-manane

Monggoh, njenengan gawe resume singkat, isine tentang:
1. biodata singkat
2. kesan pesan pas gabung ng TCC
3. saran nggo TCC
4. apa sing pan dilakoni ketika dadi modod

Resume kuwe dikirim maring:
1. laksonoadi[at]tegalcyber.org
2. cahcupu[at]tegalcyber.org
3. akhdaafif[at]tegalcyber.org

Ditunggu paling lambat dikirim nganti 19 November 2011.

Suwun ya nggo respone kabeh. Josss nggo TCC


RE: Rekrutmen Modod Anyar - iqbal - 05-11-2011

semoga akeh sing dadi modod monggoh yuh sing ndaptar ak melu ngangkati baen Es Teh


RE: Rekrutmen Modod Anyar - westport17 - 05-11-2011

wah, asline sih pengin um,
tapi aku kurang sering dolan ng forum sih yah dadine angel Nyengir


RE: Rekrutmen Modod Anyar - ayiep_wawan - 05-11-2011

kye ngko diseleksi min? kriteria pemilihane sing kyk apa? dadi sing daftar ya ngerti kira2 bakal diterima apa gugur, eben go ancer2 oh Nyengir


RE: Rekrutmen Modod Anyar - Okky_hatake - 05-11-2011

aku dongen pan ndaftar tapi kayane wes bakalan di gugurna Ngikik maning



RE: Rekrutmen Modod Anyar - pegeg - 05-11-2011

(05-11-2011, 03:07 PM)Okky_hatake Wrote: aku dongen pan ndaftar tapi kayane wes bakalan di gugurna Ngikik maning

aja pesimis ky kwe oh um, jangan takut sebelum melangkah.


RE: Rekrutmen Modod Anyar - Ayunii - 05-11-2011

daftar daftar baen.. masalah diterima ora kuwe wes ana sing ngatur...

aja gugur sedurunge perang o.... Merdeka


RE: Rekrutmen Modod Anyar - Elank - 05-11-2011

semoga bisa membawa ke arah yang lebih baik :esmilo:









.


RE: Rekrutmen Modod Anyar - wadukepor - 05-11-2011

arane pan mbangun TCC, yuh dangkati

Josss


RE: Rekrutmen Modod Anyar - Poci - 05-11-2011

sing penting niate ndisit apik...Ngikik maning
yuh ngancani enyong oh patroli...