Forume Wong Tegal lan Sekitare
Tegal cyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Tegal cyber (/showthread.php?tid=9661)



Tegal cyber - Ndendot - 10-12-2011

nyong ndendot sedulur2...anyar nembe mlebu....NyengirNyengirNyengir


RE: Tegal cyber - Durandall - 11-12-2011

podo2 masbro, salam kenal yo seka aku.. Nyengir


RE: Tegal cyber - wadukepor - 12-12-2011

kiye ndendot bani ?
kenal nyong hora hayoh wa ? hehe
kenalane dilengkapi maning, nama, domisili, pekerjaan, jenisklamin, dsb oh.



[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain Ngikik maning

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae Nyengir
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC Josss


RE: Tegal cyber - masindra - 13-12-2011

sugeng rawuh

Perkenalane yen bisa luwih lengkap jon..

suwun wis gabung.. Medang


RE: Tegal cyber - mendoan_anget - 13-12-2011

salaman

sugeng rawuh nang TCC um... dibetah betah na yak...