Forume Wong Tegal lan Sekitare
transformers gaweane indonesia :D - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: transformers gaweane indonesia :D (/showthread.php?tid=9696)

Pages: 1 2


transformers gaweane indonesia :D - ghantexs01 - 14-12-2011

Fantastic animasi gaweane wong indonesia ora kalah agh patut diancungi jempol 6, loh akeh tmen enem? lorone nyilih jempole jakwir mboran owh wes go akeh Nyengir
kieh sing pan weruh vidione cek bae nang kene mas bro.. Es Teh

http://vimeo.com/33383100

sumber :


RE: transformers gaweane indonesia :D - kuncen_server - 14-12-2011

Link pideo ne luwih apik gered neng postingan owh kangmas,,
Endah sing maca ora keder kakean klik maring sumber re Es Teh


RE: transformers gaweane indonesia :D - ghantexs01 - 14-12-2011

(14-12-2011, 12:57 AM)kuncen_server Wrote: Link pideo ne luwih apik gered neng postingan owh kangmas,,
Endah sing maca ora keder kakean klik maring sumber re Es Teh

oia ngaputene mas bro..
aq miki kur ngopas, eh weruh2 linke dadine mung vidione tok. Nyengir


RE: transformers gaweane indonesia :D - wadukepor - 14-12-2011

wah beres kiye, sing kaya kiye kudu diangkat.
detaile nemen sung, joss.

pemerane kwe Optibus Prime karo BemoBee Ngikik maning


RE: transformers gaweane indonesia :D - ghantexs01 - 14-12-2011

(14-12-2011, 01:30 AM)wadukepor Wrote: wah beres kiye, sing kaya kiye kudu diangkat.
detaile nemen sung, joss.

pemerane kwe Optibus Prime karo BemoBee Ngikik maning

lah kwe um joss nemend ya..
kayang apik kweh olih ngarang Optibus Prime karo BemoBee Guling-Guling
motore be sing lagi ditambal bisa dadi robot napa ban rung bener maen cabut bae, wkakwkaNyengir


RE: transformers gaweane indonesia :D - wadukepor - 14-12-2011

hahaha, iya kuwe.
bisa nggo inspirasi Robotic Indonesia.
joss nemen kyeh. sering2 pos video sing unik ya wa

Josss


RE: transformers gaweane indonesia :D - animcuwiru - 14-12-2011

detail.ee ora nguati ahh joss nemen Josss Josss Josss


RE: transformers gaweane indonesia :D - masindra - 14-12-2011

Animator2 Indonesia asline joss2..
ora kalah donge karo upil ipil..
upil ipil kae ya melune alus nemen, mbuh sih kwe kerjasama karo animator luar apa ora.. sing jelas bisa diperhitungkan..

Tapi bisane ng kene laka sing tayang yah karya sendirine..
ana siji kae sing curut apa mbuh judule..
Apa produsere laka sing wani..


RE: transformers gaweane indonesia :D - ayiep_wawan - 14-12-2011

mantep nemen ah lagune pradamayan qeqeqe detaile ya indonesia nemen,, mangkok jago,,, mbah mbah nginang Guling-Guling

eh adong ora salah ng upil ipil ana karakter sing asale saking indonesia yah sing bocah wadon...karakter kwe juga jarene sing gawe wong indonesia lho anake om ikang fauzi .. CMIIW Nyengir


RE: transformers gaweane indonesia :D - tahuaci - 14-12-2011

semoga aja mung mandheg tekan kene, bisa dilanjutkan maring pilm atawa serial tipi :josss: :josss: