Forume Wong Tegal lan Sekitare
transformers gaweane indonesia :D - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: transformers gaweane indonesia :D (/showthread.php?tid=9696)

Pages: 1 2


RE: transformers gaweane indonesia :D - Adhi Primana - 14-12-2011

manteb yah tapi ya mbuh q ura weruh pidione.. hehe ..


RE: transformers gaweane indonesia :D - masindra - 14-12-2011

Ana beritane jebule..

http://tekno.kompas.com/read/2011/12/14/11074097/Mungkinkah.Transformers.Cap.Bajaj.Jadi.Film.Layar.Lebar


RE: transformers gaweane indonesia :D - Okky_hatake - 14-12-2011

mantep kyeh...sayange sedelat tok..duratine kurang dawa


RE: transformers gaweane indonesia :D - ija_inad - 14-12-2011

wah apik... walaupun ide kreatif e mirip Transformer ya.. Nyengir
semoga pemerintah sadar mau membantu industri2 film animasi Indonesia Josss


RE: transformers gaweane indonesia :D - ayiep_wawan - 14-12-2011

ternyata animator indonesia hebat2 yah,, ana anake om ikang fauzi sing dadi animator ng upin ipin, jebule ana maning sing malah levele dunia

"Animator Indonesia Tembus Hollywood Lewat 'Tintin'

Animator asal Indonesia, Rini Sugianto, menjadi animator utama untuk film produksi Hollywood mengenai tokoh terkenal Tintin, 'The Adventures of Tintin.'"

baca bae ng kene http://www.voanews.com/indonesian/news/RiniSugiantoAnimatorFilmTintin-135251908.html




RE: transformers gaweane indonesia :D - masindra - 15-12-2011

akeh asline kah.. sing neng warner bross singapore ya kayane ana. Sing gawe film SHERK.
kuwe mau wadon ya.. kayane ana juga sing wis nduwe jabatan penting ning perusahaan film animasi ning hollywood. Ya bener kwe balik maning maring pemrentahe.. Mau gak mau mereka mengembangkan diri dan berkarya nggo sing bisa mensejahterakan. Muga2 ya ana kesadaran nggo menumbuhkan industri animasi Indonesia. Contohe kaya beberapa imuwan sing balik maring Indo, rela mlarat nggo mulai maning penelitian ning kene. Pernah diangkat ning kickandy yen ora salah.


RE: transformers gaweane indonesia :D - Bodin_godog - 15-12-2011

Fantastic keren nemen..


RE: transformers gaweane indonesia :D - tahuaci - 15-12-2011

jarene sing gawe animasi kuwe LAKON ANIMASI durung genah kuwe sapa, n asline ngendi, mung diperkirakan saka daerah SOLO, saka KOMPAS arep wawancara be nganti saiki durung berhasil arip


RE: transformers gaweane indonesia :D - ghantexs01 - 15-12-2011

yuh diangkati owh sing wes bisa animasi cilikan mboran sykur2 y wes menengah di kieyengi bae pendah dadi apike trus bisa terkenal owh, Nyengir
dong wes terkenal trus ngajak2 aq pendah dadi terkenale Nyengir monggoh di sruput sit Medang hahaay