Forume Wong Tegal lan Sekitare
Amazing Eksperimen - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: Amazing Eksperimen (/showthread.php?tid=9959)



Amazing Eksperimen - Pro_T_Lon - 07-01-2012

Aku nembe deleng video apik keh,, moga urung ana sing post,, Ngikik maning
percobaan sing apik men,, dong ana sing ngerti cara gawene, aku njaluk owh,, arep belajar ... Nyengir
kyeh videone,,



RE: Amazing Eksperimen - wadukepor - 07-01-2012

kiye kudu maring tekape um ?
daning server error ? Mikir


RE: Amazing Eksperimen - budiman - 07-01-2012

video ap kye kang Nyengir Udud cz onglene g0 hp arip


RE: Amazing Eksperimen - Pro_T_Lon - 07-01-2012

his,, bisa koh.. nang youtube aku durung olih soale sing kyk kie,,
dadi seka siitus video liya.. Ngikik maning
video perubahan bentuk serbuk sing ditabur nang nduwure benda apa mbuh... Nyengir


RE: Amazing Eksperimen - dhesy_didoonk - 07-01-2012

bisa keren nemen kaya kue aaah ?? Syok nemen

kueh serbuk ap um ??

kueh bisa dadi lope" ora gambare? keren ooh kena ngo nembak uwong, kan keren atik serbuk. hehee narsis


RE: Amazing Eksperimen - Rajawali - 07-01-2012

kuwe apa sih? nganggo magnet yah um?


RE: Amazing Eksperimen - Pro_T_Lon - 07-01-2012

@didonk: iya kue,, aku pengen gawe donk.. Nyengir
angger bisa tah,, kena nggo demo.... Nyengir Demo cinta.. Guling-Guling
@Rajawali : kayonge iya um,, magnete di getarna apa pmen mbuh


RE: Amazing Eksperimen - iqbal - 08-01-2012

iiih hayuuuh geh ....
ajha ajha kang prot pan demo cinta karo dodoonk Ngikik maning


RE: Amazing Eksperimen - wadukepor - 09-01-2012

oh nyong ngerti um,
perkayongane sih kuwe getaran ya sing digunakna,
mung nyong rada bingung kwe getaran seka ngendi, suara apa ana rotor e nang ngisore.
trus masalah bentuk, kayonge teksture wis emang dibentuk sedemikian rupa, gadi mengikuti intensitas getarane.

cemiu


RE: Amazing Eksperimen - Pro_T_Lon - 21-01-2012

(08-01-2012, 11:06 AM)iqbal Wrote: iiih hayuuuh geh ....
ajha ajha kang prot pan demo cinta karo dodoonk Ngikik maning

his,, Palu2nan
hahha

@wadukepor:iya um, aku mikire y getaran,, tapi gawe tekstur sing sdikian akeh dalam sekian detik pben carane yah... angger seka getaran tok ga mungkin deh,, ana magnet juga,,, n serbuke kayonge hudu serbuk biasa.. CMIIW. Nyengir