Forume Wong Tegal lan Sekitare
Qualcomm pan luncurna prosesor Snapdragon 2,5 GHz tahun 2012 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Teknologi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Forum: Hardware (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Thread: Qualcomm pan luncurna prosesor Snapdragon 2,5 GHz tahun 2012 (/showthread.php?tid=9998)



Qualcomm pan luncurna prosesor Snapdragon 2,5 GHz tahun 2012 - Kaito_Kid - 11-01-2012

[Image: r2qhco.jpg]

Neng sebuah acara neng Istambul, Qualcomm perusahaan sing nggawe prosesor nggo smartphone sing terkenal karo SnapDragon pan luncurna prosesor nggo masa depan.

Neng acara kue juga Qualcomm pan muculna prosesor paling anyar single core, dual core karo quad core sing kecepatane anjog 2,5 GHz.

Qualcomm juga pan mulai produksi akhir tahun brarti neng taun 2012 kiye dewek bisa nemu smartphone apa tablet sing prosesore anjog 2,5 GHz atau enggal ping lorone prosesor saiki.

Prosesor kiye juga nduwe Adreno Graphics, 3D, 1080p HD karo ndukung 3G karo LTE.

Sumber