Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rp. 100.000 KOIN
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


lagi jalan-jalan neng dunia maya nyong nemu gambar kaya kiye ::

Rp.100.000 (Click to View)
kira-kira kuwe goroh apa emang ana rencana penggantian Rp. 100.000 maring koin???
angger ganti temenan tah gawat
bisa kesliru karo duit logam liane
gampang ilang maning


PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply
kwe asli kang..
tapi kayane metunan lawas

wis tau weruh nang warunge juragane
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ohh kaya kuwe ya um..
enak juga yah bisa dadi tambah praktis..
angger masuk angin bisa nggo kerokan qeqeqe
angger ora mari2 ya gari nggo bayar dokter Nyengir
Reply
celengane diisi duit kuwe bae Josss
road to
6666th
Reply
bisa cepet sugih owh um ibnu qeqeqe
Reply
kwe asli um? Es Teh
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
nah kuwe kang waca komene um auzhee..
(23-11-2010, 08:36 AM)auzhee Wrote: kwe asli kang..
tapi kayane metunan lawas

wis tau weruh nang warunge juragane


aku tah mung takon PISS

Reply
Kayane tah ora diganti. ..
Cuman duit anyar. ..
Kaya dong bada lah. ..
PISS
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
lah kuwe mending owh saiki duit nggo kerokan bisa nggo tuku pulsa qeqeqe
Reply
#10
ngko ng mesin ATM isini kricik kabeh. . Toli saiki ora usah go dompet. . Go kantong bae. . Back to jaman kerajaan. . Ngikik maning
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)