Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lanjutan MUKTAMAR I Tegal Cyber Cycling
mbuh kwe tergantung ketuane oh Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#62
pan saiki ? udan mandeg keh
Reply
hiz, wong2 ngertine ditunda ow... ngko sing ora mbuka TCC ora ngerti malah....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#64
berhubung dina kie mau muktamar ditunda dadi ngko muktmare di ganti dina minggu jam 6 esuk. .setuju ? ?
Reply
misal sida saiki pan ning endi um? markas apa balkot? Ngikik
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
#66
http://www.tegalcyber.org/lanjutan-mukta...-7261.html ngerek
Reply
ndadak gawe sekuel ah
kari lanjut be wis ka
road to
6666th
Reply
acarane dina apa wa??
{~NOBODY's PERFECT~}
Reply
#69
nyuwun sewu, kanggo sedulur tcc, sing kayonge postingane kebusek, karena ana kesalahan teknis, nyong njaluk pangapurane salaman

monggo di ngerek maning ah cool nemen

Reply
#70
Hahahah.... um jaklor ana2 baen.. Ngikik
aja nglindur izz...
monggoh dikomen maning..

Setuju beleh kuwe dina minggu..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)