Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[njaluk saran]
(17-01-2012, 11:51 PM)asad-yy Wrote: Es Lontrong? Mikir tembe krungu...

Coba baen um Golang-Galing, Krupuk Antor, Geplak, Arisah. Es Teh
Geplak karo Arisah Pict PLEASE Nyengir

(17-01-2012, 11:56 PM)ayiep_wawan Wrote: Antor goreng wedi, tahu aci, kupat blengong, kupat bongkok, es sagwan , sate tegal walaupun wis akeh ng jakarta, daning panganan kabeh? qeqeqe
keseniane laka?
ora kiye lagi mikiri Stand'e dipit, nggo perform kayane pan nari sing dadikna cerita ana topeng karo kuntulane...
Reply


Messages In This Thread
[njaluk saran] - by Elank - 17-01-2012, 11:23 PM
RE: [njaluk saran] - by laksonoadi - 17-01-2012, 11:34 PM
RE: [njaluk saran] - by ady - 17-01-2012, 11:37 PM
RE: [njaluk saran] - by Elank - 17-01-2012, 11:44 PM
RE: [njaluk saran] - by asad-yy - 17-01-2012, 11:51 PM
RE: [njaluk saran] - by ayiep_wawan - 17-01-2012, 11:56 PM
RE: [njaluk saran] - by Elank - 18-01-2012, 12:03 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)