Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CARA NGGAWE PENAMPAKAN
wah sip um, warai sing liyane maning ooh Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Messages In This Thread
CARA NGGAWE PENAMPAKAN - by DUKRI - 03-03-2012, 06:01 AM
RE: CARA NGGAWE PENAMPAKAN - by auzhee - 03-03-2012, 07:33 AM
RE: CARA NGGAWE PENAMPAKAN - by DUKRI - 03-03-2012, 08:49 AM
RE: CARA NGGAWE PENAMPAKAN - by wadukepor - 05-03-2012, 01:21 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)