Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
Nangis daning nama ne ak ora disebut ya?? Ngikik

ora papa sing penting melu ngramekna forum n promosi sing pol2an wes go TCC ke depan,,
ak ora nyangka dibalik forum TCC gawe ne angel nemen ya,, tak kira ne ak gmpg, ky gawe imel karo pesbuk Nyengir

suwun nggo para sutimin sing wez gawe wadah nggo dewek2 warga tegal ning dunia maya, lan gawa masyarakat Tegal sing Kudu Melek Teknologi,,, Beres Jon! Josss


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Reply


Messages In This Thread
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal - by adebian - 10-04-2010, 01:15 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)