Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
(02-02-2012, 01:36 PM)teguhsucianto Wrote: kang sedulur ... nang forum kye ana sing ngadol kelambi tegalcyber ora sih

nang kene kang http://tegalcyber.org/showthread.php?tid...light=kaos

ente salah trit..dong ora coba hubungi sudarmo laksonoadi
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - by OmSani - 02-02-2012, 04:23 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)