Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP Kec. Warurejo neng kene.
#1
Ana belih ya bocah2 lulusan mbuh esih sekola neng SMP se-kecamatan Warurejo (kecamatan paling wetan neng kab. Tegal)
ana SMP 1,2 MTS anapa ya dadi siji bae neng kene lah wong urung ana massane paling nyonk karo geni_liu tok ndean yah Guling-Guling

yawis orapapa sing penting nduwe dopokan nang kene Udud
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Messages In This Thread
SMP Kec. Warurejo neng kene. - by Barrezta - 28-04-2010, 07:36 AM
RE: SMP Kec. Warurejo neng kene. - by geni_liu - 26-05-2010, 01:05 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)