Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEGAL SCORPIO CLUB
#7
Trit kiye wis bener/dipindah maring sub forum anyar.. (komunitas)..
Nyong pernah dijak kumpulan semacem kie.. Cuman dasare nyong ora patia seneng grombal-grombol sih ya.. (kecuali TCC Ngikik ). Trus nyong dang melu lunga2 / touring2 duite sing koprot.. dadine ora melu. Sing aku ngerti sih, ana kegiatan positipe. Biasane sering mbein santunan2/baksos.

Cuman siji sing nyong sengit.. nuwun sewu. Club e sampean tah ndean ora. Seringkali klub motor dang liwat ning dalan kaya dalane mbahe dewek. Mlakune ning tengah2 ndalan (sing garis putih). Ngakahi. Trus liyane gon minggir kabeh.. Pernah nyong juwet aku melu ngintili mburine. Eh nyong malah dikon merad nganggo megaphone (TOA). Ya, mas yang bernopol sekian2 tolong jangan memotong.. (tuingggg.... ) lah sampean sih ora motong?? Nyengir

Sory mayori mas, kie nggo saran.. Pisan maning, club e sampean tah Insya Allah ora aya kuwe..

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Messages In This Thread
TEGAL SCORPIO CLUB - by Izank laka laka - 19-05-2010, 04:36 AM
RE: TEGAL SCORPIO CLUB - by ibnu19 - 19-05-2010, 06:50 AM
RE: TEGAL SCORPIO CLUB - by Pro_T_Lon - 19-05-2010, 06:20 PM
RE: TEGAL SCORPIO CLUB - by Ayunii - 19-05-2010, 06:40 PM
RE: TEGAL SCORPIO CLUB - by ibnu19 - 25-05-2010, 01:38 AM
RE: TEGAL SCORPIO CLUB - by mahar_6743 - 25-05-2010, 05:30 AM
RE: TEGAL SCORPIO CLUB - by masindra - 25-05-2010, 09:36 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)