Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
miwiti
#1
judul forume curhat...
tapi isine macem2 ya...

aku tah njaluk,, eben bisa menyalurkan apa sing ana neng sirahku...
hahahaha...
kayong akeh ide2 gila sing ana neng utek,,

kaya gawe rayuan sing 2 wulan wingi aku biasa update neng status fesbuk..
walopun kopas tengen kopas kiwa,,

tapi ya mayan lah,, bisa gawe wong mesem2...

miwiti rayuan pertama... (tapi dipersori rayuane nggo indonesian)

Code:
"orang bilang bulan purnama itu indah,, tapi aku ga tau keindahannya karena yang kutahu hanya cantik wajahmu yang ada di pelupuk mataku..."

siji wae ndisit...

mbokan ana sing nduwe maning owh...
saya suka siomay


Messages In This Thread
miwiti - by laksonoadi - 02-02-2010, 02:25 AM
RE: miwiti - by ilmanuran - 02-02-2010, 03:05 AM
RE: miwiti - by hatewong - 02-02-2010, 11:29 AM
RE: miwiti - by mahar_6743 - 02-02-2010, 03:20 PM
RE: miwiti - by Pro_T_Lon - 02-02-2010, 05:20 PM
RE: miwiti - by akhdaafif - 03-02-2010, 01:35 AM
RE: miwiti - by laksonoadi - 03-02-2010, 10:30 AM
RE: miwiti - by laksonoadi - 05-02-2010, 01:07 AM
RE: miwiti - by masindra - 05-02-2010, 11:59 AM
RE: miwiti - by akhdaafif - 05-02-2010, 03:03 PM
RE: miwiti - by laksonoadi - 05-02-2010, 03:29 PM
RE: miwiti - by mahar_6743 - 05-02-2010, 04:22 PM
RE: miwiti - by fajarseto - 05-02-2010, 07:12 PM
RE: miwiti - by mahar_6743 - 05-02-2010, 10:12 PM
RE: miwiti - by laksonoadi - 05-02-2010, 11:15 PM
RE: miwiti - by mahar_6743 - 05-02-2010, 11:26 PM
RE: miwiti - by laksonoadi - 05-02-2010, 11:55 PM
RE: miwiti - by masindra - 06-02-2010, 12:15 AM
RE: miwiti - by myBenihime - 06-02-2010, 12:41 AM
RE: miwiti - by laksonoadi - 06-02-2010, 01:13 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)