Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP Ihsaniyah Tegal
assalamu'alaikum
yuh jakwir-jakwir sing mantan smp ihsaniyah absen neng kene PISS

mulai ak ndisit y
nama : eko auli yanuar, lulusan : 1999/2000
aja klalen ngejaki sing liyane yEs Teh

wassalam
Cinta datang karena telah terbiasa
BUDAYAKAN KLIK "SUWUN" NGGO SING NGEPOST BERMANFAAT BEN TAMBAH SEMANGAT
Reply


Messages In This Thread
SMP Ihsaniyah Tegal - by yanuar_juve - 13-07-2010, 09:22 PM
RE: SMP Ihsaniyah Tegal - by mbuhbae - 17-07-2010, 09:32 PM
RE: SMP Ihsaniyah Tegal - by jakwircetem - 23-07-2010, 08:51 AM
RE: SMP Ihsaniyah Tegal - by yanuar_juve - 24-07-2010, 01:36 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)