Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare
kie gara2 bar ndeleng dunia lain ....

langsung bae ya, ceritane mbagi kenangan unik, lucu lan serem...

mbien lagi aq esih SD, ceritane aq lg nginep ning umahe tanggane.... nah pas lagi pada turu..aq terbangun ceritane kebelet. arane esih cilik ya ora ana pikiran apa2... paa saat pipis... kebetulan aq pipise ning pas lobang WC'ne... lhah pas kuwe aq dikrunguni suara wong waon ngomonge kaya kie "aja nguyuh ning kono" replex aq langsung njawab "lha sih knapa" (tk kira kancaq)
barang wes rampung tk deleng kancaq esih pd turu...(padahal jarak kmr mandi kro kmr tidur lumayan adoh) kayane ora mungkin angger kancaq sing ngomon...trus suarane be wong wadon umur dewasa

siji maning, ketika dewasa...kie ya gara2 nonton dunia lain (pas booming2e mbien) lha ceritane nyilih handikam... trus royal owh maring tempat2 sing madan angker ning Tegal ..pas kwe aku nyoba menyusuri sepanjang kali perpil (mejasem)
sepanjang jalan tk soting bae daning nyong....lha pas ning hutan bambu (ning mburine pala barat) gambar ora kesuting, .....

wes lah samono bae....

saiki gantian akh...trus menurut YUYU KANGKANG ning Tegal, tempat sing angker ning endi
"Live For Nothing or Die For Something"
Reply


Messages In This Thread
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare - by batir moci - 16-07-2010, 01:47 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)