Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Tegal lan sekitare
aning aku asli, lagi cilik kelas 4 SD nang perpil (kali ketiwon) ana wong mati. sing mati wadon ora anggo klambi. daning warga ditutupi godong gedang. lah aku weruh raine sadelat. bengine pas aku sinau bareng karo kancane. nang mburine umahe aku ana SD. lah jarak kolame aku kie misah karo umah(biasa umah mbiyen) pas aku lagi pan maring kolah aku weruh bocah wadon sing mati nang perpil lagi ngadeg nang pagere SD karo nangis. sajeke kue aku ra wani maringmburi dewekan. saiki tah wis wani maning oh..... nang tempate aku sing serem Pabrik tenun karo kebune kaji sobri.
waktu memang tak terbatas, namun waktu kita terbatas
Reply


Messages In This Thread
RE: CEriTa Misteri lan tempat2 angker ning Kota Tegal - by alfarabi - 16-07-2010, 07:02 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)