Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taman kota ato basa kerene kebone kota tegal
#1
jakwir jakwir kabeh... ente aning neng tegal tambah mene tambaha panas ora seh? aning aku tambah kmrungsung..panas.. arep metu be mikir mikir sebab panase metatak nemen.. semelet neng kulit. dongene ka tegal duwe taman kota sing kanggo tempat penghijauan trus buat rekreasi juga ya kaya taman monas neng jakartalah...aning ora ya kaya kebon raya bogor... sung mesti nambah pendapatan daerah trus nambaha adem aja mall mall e tok sing diakehi ..mall kah wis bosen dongene ana kebon raya tegal sing ko bisa pacaran, jalan-jalan, lesehan wis go wisata kluarga sing murah aja kaya saiki pada ngampar neg alun alaun atawa balekota lawas ... primen pendapte jakwir jakwir setubuh ora karo idene aku? he he
Reply


Messages In This Thread
taman kota ato basa kerene kebone kota tegal - by jablud - 01-12-2009, 11:27 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)