Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HELP - Dokter THT Umahe neng endi?
Para sedulur, sepupune aku ana sing pan periksa THT. Tapi ora gelem maring rumah sakit...

Ana sing ngarti kwe Dokter THT Praktek-e neng endi?
Alamate sing lengkap ya?

Tulung ya?

Yen bisa tah Dokter THT - Kardinah, utawa Dokter THT - Harapan Anda.

Oke? Alamat rumah / praktek-e ya?

Makasih...

Wassalam,,

Monggo disambi... tahu aci
Reply


Messages In This Thread
HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - by sandydyto - 15-10-2010, 07:36 AM
RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - by ajie - 15-10-2010, 04:27 PM
RE: HELP - Dokter THT Umahe neng endi? - by ajie - 15-10-2010, 10:11 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)