Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delat Maning Desane Barez Ilang Jon, Pimen Kyeh?
#12
mbiyen wis pernah diadakna nandur mangrove daning sintesa karo kaskus tegal, ng daerah muarareja. kuwe follow up-e pimen ya? apik juga jaba bisa diterusna ng daerah2 liyane
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Messages In This Thread
RE: Delat Maning Desane Barez Ilang Jon, Pimen Kyeh? - by akhdaafif - 05-11-2010, 05:33 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)