Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aku dadi bocah koh males nemen
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


pan curhat keh sedulur
critane aku dadi mahasiswa
ya masalahe ndean pada karo ente-ente..
aku duwe penyakit menahun sing arane MALES
mbokan sadulur duwe tips n trik ben penyakit kuwe ilang share nang kene yaa PISS
mbokan ana tempat pengobatan alternatif sing bisa ngobati ya kirim neng kene alamate Medang


mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply


Messages In This Thread
aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 17-11-2010, 08:15 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 17-11-2010, 09:32 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 17-11-2010, 10:07 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 17-11-2010, 10:10 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 18-11-2010, 09:52 AM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 18-11-2010, 09:53 AM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 17-11-2010, 10:26 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 18-11-2010, 06:17 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ibnu19 - 18-11-2010, 03:22 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 18-11-2010, 06:19 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by auzhee - 18-11-2010, 03:39 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 18-11-2010, 06:20 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 19-11-2010, 09:23 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ibnu19 - 18-11-2010, 08:01 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 18-11-2010, 08:03 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 18-11-2010, 09:28 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 19-11-2010, 09:25 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 19-11-2010, 11:29 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 20-11-2010, 06:04 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 20-11-2010, 07:03 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 28-11-2010, 07:40 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by ariy - 28-11-2010, 11:02 PM
RE: aku dadi bocah koh males nemen - by Elank - 28-11-2010, 11:07 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)