Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta)
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


Kanggo sadulur TCC kabeh sing berdomisili neng daerah JABODETABEK,
kyeh ana info sing lumayan nggo sadulir kabeh,
sadulur sing pada seneng fashion, sing pada pengen keren lan terutama sing pada pengen olih SANDANG MURAH kualitas oke, monggo sadulur kebeh teka neng JAKCLOTH Jakarta Clothing Expo, JAKCLOTH kuwe kaya pesta fashion neng kene,
atusan distro melu join neng acara kiye sadulur, pokoke rega miring. mbokan sadulur pan tuku kaos, jaket, celana, boxer, topi, dompet pa bae wis sing ana hubungane karo sandangan, neng kene ana wa, nganti bingung milihe qeqeqe
acarane ora mung dodolan klambi, akeh acara liyane maning kaya panggung musik, competition, pokokke akeh wis, kyeh luwih jelase::
Es Teh

waktu lan tempat pelaksanaan Josss (Click to View)
PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn



Messages In This Thread
JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta) - by Elank - 26-11-2010, 06:15 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)