Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gledek _mitos lan sanggahane
(01-12-2010, 11:18 AM)wadukepor Wrote: nyong teka Girang nemen
wa, nang kene ana sing wis tau ksamber gledek ? pimen rasane, menggelinjang apa kpiben ? Ngikik maning
kuwe emang akeh mitos mitos sing pating sliwer, tapi loken pan percaya terus ? kulak jare ngko wooh..
kyeh ana wacanan sing nyanggah mitos2 mau..tak edit sitik ment ben enak diwaca.. monggo diwaca . .
aja klalen dod, yen wis tau buang sampah yaa Josss

menggelinjang kenikmatan um Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Messages In This Thread
gledek _mitos lan sanggahane - by wadukepor - 01-12-2010, 11:18 AM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by animcuwiru - 01-12-2010, 11:28 AM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by ariy - 01-12-2010, 02:07 PM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by ajie - 01-12-2010, 02:49 PM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by auzhee - 01-12-2010, 07:49 PM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by wadukepor - 01-12-2010, 08:13 PM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by Cj selly - 01-12-2010, 10:52 PM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by wadukepor - 04-12-2010, 09:01 AM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by Elank - 04-12-2010, 09:08 AM
RE: gledek _mitos lan sanggahane - by auzhee - 04-12-2010, 09:18 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)