Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Khusus Nggo Elank karo Okky
#1
Member liyane sing ora berkepentingan, terkecuali Elank karo Okky karo modod menduwur nganti sesepuh, ora olih komen ning kene.
Sing tak larang, tapi komen, siap2 nerima sandal 100 sing aku. Mbuh mbokan sutimin, sudarmo karo modod pan melu2 nyendal, ya monggoh....

Nyong ndeleng ng profile Elank karo Okky, ka malah pada patak-patakan sendal. Donge ana apa? Nyong wis ngelingna Elank, xXx, karo mendoan_anget terkait karo ana dugaan barter-barteran klepon sing ora logis.

Tapi barang tak buka maning TCC, ternyata malah Okky karo Elank ana samplong-samplongan sandal. Si Elank nganti -115. Si Okky nganti -3.

Kuwe donge maksude pimen? Coba dijelasna ning kene. Dirampungna apik2. Forum digawe ben pada enake ka yah, malah pada ribut kaya kuwe. Melas oh karo sing wis ngerintis kiye forum

Tak tunggu klarifikasi masing2 ning kene....
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Messages In This Thread
Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 06-01-2011, 04:22 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 04:31 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 05:48 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 06:03 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 06:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 06-01-2011, 06:51 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:54 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:55 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:05 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:15 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:27 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:37 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 10:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 11:14 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:35 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:51 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 07-01-2011, 07:42 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 07-01-2011, 08:31 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)