Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Khusus Nggo Elank karo Okky
#18
sip. ora usah golet sing salah apa sing bener kang elank dan kang okky. kiye nggo pelajaran nggo dewek kabeh. aja gara2 kiye terus akhire ora gabung ning forum kiye maning. apa dadi musuhan karo member apa karo nyong. kalem. kiye arane saran nggo majukna forum kiye.

nggo okky karo elank, wis dimurnikna maning sandale. kembali maring klepon awal. karo tak tambahi klepon nggo sarapan kweh Ngikik maning

nggo kang ibnu dan kang protol, matur nuwun juga. klepon terkirim nggo njenengan

Nutup dopokan
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Messages In This Thread
Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 06-01-2011, 04:22 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 04:31 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 05:48 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 06:03 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 06:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 06-01-2011, 06:51 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:54 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 08:55 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:05 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:15 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 09:27 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Elank - 06-01-2011, 09:37 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 06-01-2011, 10:36 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Pro_T_Lon - 06-01-2011, 11:14 PM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:35 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by Okky_hatake - 07-01-2011, 02:51 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by ibnu19 - 07-01-2011, 07:42 AM
RE: Khusus Nggo Elank karo Okky - by akhdaafif - 07-01-2011, 08:31 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)