Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bar Main Tenes
#1
pangapurane nggo kabeh anggota forum, aku mewakili sutimin liyane njaluk pangapura. memang wingi karena server sing dewek nggo mengalami install ulang, akeh database sing ilang. ora mung id username, postingan juga ngaruh ternyata. pada ilang ora jelas.

semoga kejadian kiye, ora ngurangi tresnane njenengan kabeh maring TCC lan terus betah ng kene ihirr
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Messages In This Thread
Bar Main Tenes - by akhdaafif - 23-01-2011, 09:09 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)