Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etos Kerja
assalamu'alaykum sedulur SemburNgopi
nuwunsewu mas modod


ana cerita menarik sekang dosen makro ekonomine nong keh um Josss

Quote:Amir karyawan neng sebuah perusahaan sing menaungi 50 karyawan, Amir kuwe tangan kanane Bos neng perusahaan kuwe sing wis kerja bertahun-tahun Josss suatu ketika Amir mikir "Bisane nyong ora tau dimein bonus ya gamen si Bos, padahal nyong kerja neng kene wis suwe nemen, bisane karyawan sing liya malah olih akeh duit bonusan ya???"

Pas awal tahun Amir dikongkon Bos'e gawe umah, Amir disediani sejumlah material bangunan nggo mbangun umahe. Ngerasa cemburu gamen karyawan liyane si Amir mbatin "bisane malah nyong sih sing gon kerja, donge sing liyane bae woh". Bangunan umah kuwe di garap Amir asal-asalan ora sesuai gamen standare,, ana adukane dikurangi lah, materiale di korupsi lah,,, sampe akhir tahun akhire umah kuwe uwis dadi. Amir lapor maring si Bos bahwa umahe wis dadi. Bar laporan, pan metu sekang ruangan si Bos, Amir di undang gamen Bos'e "Mir, mene sih" Amir "iya Bos ada apa?" si Bos bilang "Maturnuwun ente wis dadi karyawan kepercayaane nyong bertahun-tahun, maaf nyong ora bisa nein apa2, cuman umah kuwe sing bisa tak wekna maring ente.. tulung ya ente gelem nrima umah kuwe sing wingi ente bangun." Amir dengan muka kecewa nyesel karo perbuatan sing wis dilakokna daning deweke, "ngertia kaya kiye nyong mbangun umahe sing temenan ya..."

Segala sesuatu sing dewek lakokna saiki bakalan berimbas maring masa depan sedulur Josss
so, do the best from now
semoga bermanfaat Josss
PISS
mbokan posting kiye manfaat::
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

Reply


Messages In This Thread
Etos Kerja - by Elank - 20-02-2011, 10:25 PM
RE: Etos Kerja - by ibnu19 - 20-02-2011, 10:38 PM
RE: Etos Kerja - by kaiross zone - 20-02-2011, 11:16 PM
RE: Etos Kerja - by Man Sukrad - 21-02-2011, 09:43 AM
RE: Etos Kerja - by Elank - 21-02-2011, 11:29 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)