Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puskesmas Margadana .... Bertaraf Internasional
Aku pan ngein informasi gyeh............
Saiki puskesmas Margadana sing ana neng Jl. Dr Cipto Mangunkusumo Sumurpanggang, Kecamatan Margadana saiki wis didadekna puskesmas bertaraf internasional daning WHO..........Es Teh
Wulan2 wingi ana kunjungan sekan badan organisasi internasional PBB tekan mene.....
Saiki Puskesmase apik, pelayanane ya apik ora kalah karo liane, mulane puskesmas kye dadi puskesmas terbaik sa Jateng dan DIY (heran oya, setengah ora percaya)
PISS
Sing Doyan Musik !!!

Waca Kiye........!
Reply


Messages In This Thread
Puskesmas Margadana .... Bertaraf Internasional - by OLOS - 23-04-2011, 03:48 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)