Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum
#1
Assalamu'alaikum sedulur kabeh

Pimen kabare? Muga-muga pada sehat ya. Ora mung jasmanine tok. Rohanine juga kudu sehat. Ya belih? Hehehe...

Tak deleng-deleng kyeh ya, saiki situasi ng forum lagi radan dinamis kyeh. Ana isu klonengan. Ana sing protes mencak-mencak. Sing nanggepine ya melu panas. Ning sotbox ya rame dewek. Kayong hawane lagi pada emosi ngonong ya?

Ya, kuwe kabeh resikone forum kiye ketika wis gede kaya kiye. Sing maunen cuma pirang puluh iji sing gabung. Dan saiki wis nganti ewunan wong sing wis ndaftar. Ana atusan wong sing aktif. Ana atusan pengunjung mben dina, nggo ndeleng postingan. Forum kiye wis dadi tempate akeh wong, akeh ide, akeh pemikiran, akeh pendapat.

Karena wis gede kuwe, angine juga tambah banter maning. Ana sing memang ora seneng forum kiye dadi gede. Akhire gawe upaya-upaya nggo nglemahna forum kiye. Nganggo cara apapun. Pokoke ben forum kiye bubar.

Ana sing mein saran. Mung bahasane ya beda-beda. Ana sing alus. Ana sing kasar. Marahi emosine anggota. Seliyane ya ana sing semangat, bener-bener pengen kontribusi ng forum kiye. Lewat postingan. Mbagi informasi. Mein ilmune. Dan kelompok sing terakhir kiye sing kudune dimein apresiasi sing paling duwur.

Atas nama pribadi, dan selaku salah siji sutimin ng forum kiye, aku pengen ngelingna sedulur kabeh, ben tetep tenang, tetep njaga situasi ng forum kiye ben kondusif, ben tetep dadi tempat sing nyaman nggo kumpule dewek dan wong liya sing dolan ng kene. Jaba ana user sing gawe ribut, komplain ora nganggo etika, ya kalem bae. Kuwe resikone dewek dadi forum sing tambah gede. Tetep sabar mbalesine Nyengir

Dudu aku sing ndadikna forum kiye gede, ndadikna forum kiye terkenal, akeh anggota anyar sing gabung, akeh postingan sing menarik, akeh ilmu sing bisa diperoleh. Kiye kerja keras karo kontribusi saka njenengan kabeh. Sing wis rela meluangkan waktu, ide, pikiran, tenaga, bahkan duit nggo ndukung forum kiye. Padahal njenengan kabeh wis ngerti bahwa laka duit sing bisa digolet ng kene. Gusti Allah-lah sing bakale mbales amal baike njenengan kabeh.

Semoga forum kiye tetep ngangeni karo mbetahi nggo dewek kabeh
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Messages In This Thread
Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum - by akhdaafif - 06-06-2011, 01:08 PM
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum - by Elank - 06-06-2011, 01:50 PM
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum - by Elank - 06-06-2011, 03:29 PM
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum - by ajie - 06-06-2011, 06:27 PM
RE: Nggo Perhatian Kabeh Anggota Forum - by iqbal - 06-06-2011, 08:43 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)