Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seminar Nasional Kebudayaan
ana seminar nasional keh mangga disimak mbolan minat langsung daftar wae, ning ana sing pan ditakona langsung sms aku wae neng nomor 085727445493

kye pamflete :
[Image: 320259_296857966993003_100000064075869_1...5952_n.jpg]

ana lomba cerpen lan puisi basa jawa juga, bisa langsung diwaca neng pamflete,
sing pan takon2 ndisit ya sms aku bae nomere neng nduwur kae Es Teh
Reply


Messages In This Thread
Seminar Nasional Kebudayaan - by tahuaci - 23-10-2011, 03:33 PM
RE: Seminar Nasional Kebudayaan - by Trojan Horse - 23-10-2011, 09:57 PM
RE: Seminar Nasional Kebudayaan - by tahuaci - 23-10-2011, 11:09 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)