Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keunikan Pesta Halloween dan Sejarahnya
ya loken pan nggo pocong2an ? kuntil2an ?
ngko lha pada teka temenan jakwire ente ji qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Messages In This Thread
RE: Keunikan Pesta Halloween dan Sejarahnya - by wadukepor - 01-11-2011, 01:53 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)