Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pengumuman terbaru ttg TCC Januari 2012
#1
Pengumuman sing pertama :
Alhamdulillah saiki TCC ndue ketua anyar sing arane/nick name e cuph3 neng FB arane Asline Wong Tegal, sebenere pengangkatan kiye wis suwe cuma ndean durung ana woro-woro neng kene ndean dadi langka sing ngerti.
Um Cuph3 kiye adalah ketua 2 setelah sdr AkhdaAfif.
Dadi pengumuman kiye nggo mein ngerti ya bahwa ketua tcc sing saiki adalah um Cuph3. Ketua kiye bertugas nggo aktif menjalankan kegiatan2 neng dunia nyata, bentuk e bisa macem2 kyk pengenalan komputer/internet, bazar teknologi, agenda kopdar nggo wilayah tegal dll, dadi monggoh mbokan pengin ngerti luwih adoh silahkan contact beliau, nick ng TCC cuph3 nick neng Facebook Asline wong Tegal.

Pengumuman sing keloro mengenai markas TCC :
Berdasarkan wingi ngobrol-ngobrol pas Kopdar TCC acara tahun barunan, um Cuph3 menawarkan tempat neng jejere um cuph3, yaitu neng jalan Kapuas
[Image: 401732_2410579073537_1523047394_32120909...9758_n.jpg]
kebetulan ketua dan pemilik markas adalah um Cuph3 dadi misal pan ngobrol2 / cipok / diskusi liane bisa menghubungi um cuph3 ndisit

aya kuwe ndisit ya jon, Jaya nggo TCC Medang Es Teh
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply


Messages In This Thread
Pengumuman terbaru ttg TCC Januari 2012 - by myBenihime - 03-01-2012, 10:42 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)