Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lima makhluk bumi yang mungkin bisa hidup di luar angkasa
Mungkin ora sih makhluk bumi bisa urip nang luar angkasa,sing jelas jelas laka udar kaya nang Bumi?
angger menungsa tah jelas ora mungkin nemen...

Tapi ana 5 makhluk sing kayan kayane tah mungkin baen sanggup urip nang kana...

cek baen

Cacing yang hidup di es Metana (Click to View)
Makhluk yang bisa hidup di ruang hampa (Click to View)
Cacing raksasa pemakan belerang (Click to View)
Mikroba Antartika pemakan besi (Click to View)

jebule kedawan,tak sambung
Bakteri yang mampu bertahan dari radiasi (Click to View)
sumber : enigma

Tak tambahi siji maning wis....tapi mbuh,urung jelas arane lan penjelasane..anane mung fotone tok,
Sapa kuwe? Medeng2 qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
wah cilik" kabeh ya um, paling gede cacinge kuwe Mikir

sing trakir sapa hayoooh? Xixi
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Guling-Guling
angger bakteri kan kuat urip nang ndi baen...nang kondisi extrim kayang apa ya tetep kuat...

mangkane kemungkinane gede misale urip nang luar angkasa...

sing terkahir kuwe modod Pro_T_Lon....Xixi
Ups.. Jebulnyaaa Ngacir ah...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Iya yah um, brti alien kwe bentuke bakteri ndean yah Xixi

Wah nggawa" modod Ngacir
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Guling-Guling
siap siap kena sendal keh....Xixi
makhluk sing emang bener bener urip nang luar angkasa kebanyakan kuwe bakteri...
Iya yah, sengertine aku pas bumi pertama dadi langsung d hajar meteor isine banyu, nah ng banyu kuwe isine bakteri akhire berkembang nyampe kaya kie Xixi

aku ora melu urusan sendal ah Ngacir
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
#9
bakteri2 kwe kan memang makhluk yang ajaib disamping bsa menguraikan zat2 yg susah dihancurkan jg bisa dijadikan sumber gagasan nggo gawe film2 ilmiah Xixi trus jg karena perkembangbiakannya cepet dadi punah e angel n malah berevolusi
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
nah kuwe bener um min hime...dengaren pinter?Xixi
makhluk sing skan mbiyen,trus ora bakalan punah ya bakteri kuwe...
pan dibrantas kayang apa ya ora bakalan bisa..
lah malah ana sing bisa menggandakan diri...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)