Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos tegal cyber session 2
yoi setuju kweh...mungkin desain ngarep ganti...tp kudu tetep ana sing pada ng tiap kaos....
mungkin ko dong wes bisa ya gawe distro sing khas tegal....aja gelem kalah karo joger n dagadu....
bisa buka lapangan kerja juga...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
dong kaya kuwe nyong melu nanem modal lah...

tapi back to topic, ben sesi siji jalan ndisit...
durung dadi ka wis gembor2 sesi loro?
pimen maksude?
desain apik/ora apik nyong tetep bangga nganggone, sebagai wong tegal...
wong tegal neng ndi2 wis terkenal, beleh usah isin2, sing penting ora duwe salah...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
#23
ribut apa.kiye.. aku tah siap baen wis pan model anyar ya kena model lawas apamaning .. Nyengir
mangstab om jablud..... hahuahauhauahuahau...

:moci2:
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#25
nyong buka sesi loro kiye cuma mbuka obrolan sing ana ning njaba..
aku sing nyebar messege,, kan dadine paham situasine,...

bahwa
sing pertama:
rungokna kabeh

akeh wong sing tertarik gawe/ pesen kaos TCC...


sing keloro :
ana sing ora cocok karo desain sing pertama

dadi ora keprimen2...
cuma ngelingna sing pengin kaos ki dudu mong dewek sing wis join...

wokeh..
saya suka siomay
wokeh.. so keputusan dan kebijakan mimin keprimen ben kabeh seneng lan Kaos TCC bisa dipesen karo wong sing member or dudu member (kabeh warga tegal or Luar tegal)
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#27
wuih mantep kuwe jon nono, akeh sing seneng, tp ya kdu diikuti aturan maen dlm pembuatan kaos e owh,
ngene loh jon, seperti kita ketahui kan yen pan nggawe kaos kudu ana quota sing dipenuhi ndisit, yen kloter siji quota ne 24 wong, nah mungkin masing2 distro memberlakukan hal yang berbeda, oke, nah masalah e design sing diputuskan kan belum tentu masyarakat luar forum setuju belih ? iya kan, trus sing penting kyeh, desaigner kaos e owh, untuk saat ini sing nyekel kan msh jablud beleh, n mungkin ide2 ne jablud brbeda kro sing dipengini bch2 sing pn mesen, n pasti mengundang pro dan kontra owhh, nah makane olih2 bae bocah2 liane pesen tp ya yen bertentangan kro design sing ws diputus na ya kangelan soale kan dewek (jablud) jg butuh saran2/ide2 sekan peminat kaos e owh, iya belih ? yen mereka ora gabung ato cuma komen ng fb misale kan designer e ora ngerti, iya beleh ...

secara pribadi aq ya olih2 bae pan ana pembuatan kaos session 2 , 3 ,10 dst ora masalah, tp ya aq pesen e sih yen ana kaos sing ngrancang bch2 TCC mohon identitas TCC aja diilangna iya beleh.....

Ok. Guys ... ya pokok e jadikan wong tegal ora picek teknologi lahh ....
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#28
kweh bener omongone jon budi.. kabeh mesti ana pro kontra..mulane be ana vooting oh..arane ben demokrasi.. mufakat untuk bersama kuwe aja klalen..aja mentingna emosi dewek dewek..aning carane kayakuwe brati secara emosional durung dewasa kweh dalam berorganisasi... Nyengir gampange ngonong setujuh ora setubuh eh stujuh kuwe kudu ngikuti mufakat bersama itu prinsip demokrasi saling menghargai (azaz musyawarah untuk mencape mufakat kweh..gemiyen PMP ne aku olih 9 Guling-Guling ) ..sing durung ketampung idene ato kalh idene aja kecil ati terus ngambek.. gawe aliran baru ..mutungi ..trus menentang ..ora gelem nganggo kaose..kweh tah kaya indonesia nemen oh delat delat ganti parte gawe parte ganti kaos.. sing sabar jon..atine sing adem.. berbeda tetp siji bae.. kaya aku salut karo jon potlon kae .. dari awal berbeda konsep tapi ya demi komitmen bersama demi mufakat bersama ya setujuh dengan ikhlas..seikhlase..kuwe patut dicontoh kae jon POTLON Medang. nah intine yuh oh ora sah ribut gara gara kaos...ora sah ribut masalah bahasa.. design mah gampang pan gawe apabaen tak jabani sing dikarepi inyong neng kene kiye TCC jadi pemblajaran kabeh..dari mulai bersikap..tenggang rasa..dan menghormati perbedaan..kuwe sing wis angel digoleti saiki neng Republik Indonesia.. mulane Republik Tegal generasi mudane sing neng TCC eling prinsip Musyawarah untuk mufakat jon... wis aku tah yakin aning wong pandengane kaya jon Potrlon wuih TCC maju sung ... kae kanca kanca sing ora gelem melu gar gara kaos tulung dirangkul... di elingna tujuan gawe TCC kiye pembalajran kabeh laka sing paling kuasa laka sing paling pinter laka sing ngakahi..kabeh pada duwe pendapat kabehpada pintere.. dadi monggo sing merasa ga sreg karo kaos edisi pertama..yuh bareng bareng melu muktamar 1 aning ora bisa teka ya dongakna baen sukse iya belin jakwir jakwir kabeh setujuh ora kiye .. Guling-Guling
#29
kayong rame nemen kiye .. Nyengir
nggo sesi ke 2 kudune mulai menerapkan estetika owh .. misal, minimal ana tulisan "designed by (... terserah sing nggawe)"

letak e juga bebas, apa nang ngisore design, atawa nang kaos bagian ngisor apa nang ndi lah sing penting jelas sing nggawe sapa.. :senyum:

arane jaga2 owh.. mbokan ana sing mbajak Ngikik..
@jablud : aja kayak kuwe.. hhuahuahua dadi ora kepenak dewek.. Nyengir...
@ hatewong : design by TCC baen... ben apik... aja perorangan.. heeh mung saran tok..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)