Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galau go sukses
#11
Sing penting aja salah jurusan. Yen bisa golet jurusan sing profesi. Contoh keguruan, kedokteran, kebidanan, kebatinan Ngikik intine sing kerjaane sesuai karo jurusane. Jaba kaya teknik, sosial dll biasane nyasar.. Ngikik maning *curcol...

Diatas semua itu, intine golet elmune baen.. yen bisa dadi pengusaha.. ( *bakulminded)
kerjane nggo dewek, dadi ora korup, wong usahane dewek. Luwih akeh waktu nggo keluarga yen bisa ngature. Pan prei kapan baen ya laka sing nglarang, paling ora olih duit Nyengir

apapun, jalani sesuai minate dadi kepenak nglakonine, ora terpaksa..

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)